Wij zijn 24/7 bereikbaar op: 0255 - 53 32 39

***Aangepast protocol i.v.m. corona virus***

Aangescherpt protocol vervoer dierenartsbezoek.

Omdat er steeds meer dierenartsenpraktijken het protocol Coronavirus aanscherpen zijn ook wij genoodzaakt ons hierbij aan te sluiten. Dat betekent dat wij uw huisdier uiteraard vervoeren naar de dierenarts maar dat u op eigen gelegenheid naar de dierenartsen praktijk zal moeten gaan.

Om besmetting te voorkomen nemen wij daarom de eigenaar niet meer mee in de dierenambulance. Dit uiteraard om onze medewerkers en u zoveel mogelijk te beschermen. Overleg altijd eerst of u ook welkom bent bij de dierenarts en welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen.

Het kan zelfs zijn dat iedere dierenarts een iets ander protocol hanteert wat betreft het bezoek van de eigenaar.  Het vervoer van zieke huisdieren zoveel mogelijk in eigen mand of kooi aanbieden. Daarom zal de overdracht zoveel mogelijk bij uw voordeur plaats vinden.

Bij terugkomst van uw huisdier met uw eigen mand of kooi zullen door de medewerkers van de dierenambulance alle handgrepen worden ontsmet.

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts?  zorgt u dan voor een vervanger die u kan waarnemen.

Voor een afspraak belt u de dierenarts en vertel wat er precies aan de hand is met uw huisdier en wij, Dierenambulance Velsen, zorgen voor een veilig vervoer. Wij hebben de juiste beschermingsmiddelen om het vervoer veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM uit te voeren.

  • Beperk het contact met onze vrijwilligers tot wat noodzakelijk is.
  • Geef geen hand
  • nies of hoest in uw elleboog
  • veilige afstand is 1.5 meter van elkaar
  • gebruik papieren zakdoekjes
  • reinig regelmatig uw handen
  • wij vragen u gebruik te maken van ons pinapparaat.

Graag willen wij u op de hoogte brengen dat ook St. Dierenambulance Velsen werkt volgens een aangepast protocol i.v.m. het corona virus. Voor melders en klanten betekend dit dat wij geen handen schudden en ander fysiek contact vermijden. Wanneer het advies vanuit het RIVM veranderd, passen wij ons protocol daar op aan. Wanneer nodig doen wij u via deze weg hiervan op de hoogte brengen.

***Protocol covid-19 virus***

Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen dat ook St. Dierenambulance Velsen werkt volgens een aangepast protocol i.v.m. het Corona virus. Voor melders en klanten betekent dit dat wij geen handen schudden en ander fysiek contact vermijden.

Ook wij nemen extra maatregelen om het risico op besmetting van het Corona virus zo laag mogelijk te houden.

Uiteraard rijden wij voor zieke en gewonde dieren maar zullen dit nu doen met handschoenen aan en eventueel bij zieke eigenaren of andere zieke aanwezigen met ook een mondkapje voor. Direct contact met u als eigenaar of melder zal zoveel mogelijk worden vermeden.

Dat betekent dat wij niet meer bij u in de woning komen als dit niet strikt noodzakelijk is.

Komen wij voor dieren die buiten leven zoals vogels, egels en dergelijke zullen wij zoveel mogelijk buiten de woning om werken.

Het vervoer van zieke huisdieren zoveel mogelijk in eigen mand of kooi aanbieden.

Gaat, of kunt, u zelf niet mee dan zal de overdracht zoveel mogelijk bij uw voordeur plaats vinden.

Bij terugkomst van uw huisdier met uw eigen mand of kooi zullen door de medewerkers van de dierenambulance alle handgrepen worden ontsmet.

Zorg voor elkaar en blijf gezond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =